Falsa invitació a Google+ a Facebook (Malware) Alerta!

Com es podia esperar, ja els Ciberdelinqüents van aprofitar la curiositat i ànsies que tenen moltíssims usuaris (m'incloc) per registrar-se a la nova xarxa social Google+ . Com bé sabem, aquesta nova xarxa encara està a prova i només hi poden accedir aquells usuaris que han estat convidats. Aleshores, davant l'interès dels que busquen emigrar ( abandonar ) (novament m'incloc) de Facebook , han creat una falsa aplicació anomenada " Google Plus Direct Access ".

Google Plus Direct Access és en realitat un codi maliciós que suposadament promet als usuaris de Facebook, aconseguir una invitació per a Google+ . I per això els cibernautes hauran de fer un simple « M'agrada » a la seva aplicació, que té un missatge de «Invita a 50 amics». Segons s'informa, en menys de 24 hores de la seva aparició, ja han estat infectats 15 mil usuaris ( víctimes ). Ingenuïtat?

La veritat és que aquesta astuta enginyeria social , el que en realitat fa és omplir de Spam els seus murs i amb enllaços adreçats a altres pàgines infectades amb codi maliciós. Si és que coneixes algú que ja ha caigut (o és el teu cas), val més que la vagis desactivant des del teu panell de configuració d'aplicacions, abans que encomanis els teus amics (sense ser alarmista).

Estiguin atents, ja que és probable que apareguin similars aplicacions.


Afegir com a font preferida a Google